Opening Hours
Mon to Fri - 08:00 to 20:00*
Sat - 10.00 to 19.00 PM*
(*open by appointment only)
Call Us
+351 966 983 934 / +351 289 072 887
Email Us mail@bc-villas.com

Waarom luxe villa’s Beach & Country?

Makelaar Beach & amp; Country Luxury Villas is gespecialiseerd in luxe villa’s. En dit is ons geheim!

Onze focus stelt ons in staat om een ​​kwaliteitsservice aan te bieden, beter dan die van onze concurrenten, zowel vanuit het oogpunt van degenen die een woning willen kopen als van degenen die willen verkopen.

Hier zijn enkele van de voordelen die we hebben over andere vastgoed-generalisten:

Voor degenen die willen kopen:
– We hebben een grote portefeuille en we werken met andere makelaars in onroerend goed, wat het vrijwel onmogelijk maakt voor een onroerend goed in de Algarve om te bestaan ​​met de kenmerken die je zoekt en die we niet kunnen presenteren.
– We maken virtuele bezoeken en een compleet en uitgebreid overzicht van het onroerend goed, om u te helpen alle functies van het pand snel en gemakkelijk te realiseren. Wij helpen u om tijd en geld te besparen op onnodige reizen.
– We hebben een grondige kennis van de onroerendgoedmarkt in de Algarve en daarom kunnen we u helpen bij het kiezen van de beste deal om een ​​eerlijke deal voor beide delen te vinden
– We zijn goed op de hoogte van marktprijzen en kennen de theorie en praktijk van vastgoedevaluatie (prijs / m2, index van locatie, kwaliteit van constructie, enz.). We kunnen u kostbare hulp op dit gebied geven.
– We hebben de technische capaciteit in huis om de technische specificaties van het onroerend goed dat we verhandelen te analyseren. Dit betekent dat we in staat zijn om belangrijke aspecten aan te wijzen, zoals thermische isolatie, geluidsisolatie, energie-efficiëntie,
duurzaamheid van materialen, reparatie / verbeteringskosten, etc.
– Door onze jarenlange ervaring in de markt weten we voldoende juridische details over het gebied, met name wat betreft de analyse van documentatie, verplichtingen, contractuele verplichtingen, enz.
– We kunnen u ook een goed advies geven over enkele belastingaangelegenheden en u vertellen met wie wij gewoonlijk samenwerken, die u kunnen helpen met problemen op dit gebied, zoals wisselcontracten, gouden visa en andere zaken met betrekking tot belastingoptimalisatie.
– We hebben de mogelijkheid om u financieel te adviseren, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over het risico dat gepaard gaat met de aankoop van het onroerend goed, simulaties kunt uitvoeren om de beste financiële optie te kiezen, enz.
– We zijn lid van APEMIP en garanderen u dat u goed geïnformeerd bent, transparant en serieus.

 – We bieden accommodatie aan iedereen die een woning bij ons wil kopen. Zie onze voorwaarden (hier)

 

Voor degenen die willen verkopen:
– We kennen gedetailleerd onze doelgroep, hun voorkeuren, wensen en ambities. Dit stelt ons in staat om bij de juiste klant te komen en zo meer verkoop te realiseren dan de andere makelaars.
– We werken samen met vele andere makelaars in onroerend goed van ons vertrouwen,
nationaal en overzee. Door uw eigendom in ons kantoor te plaatsen, bent u indirect
uw woning beschikbaar stellen aan een groot aantal makelaars, wie zal dat doen
werk om je eigendom te verkopen.
– We maken een uitputtende fotografische en digitale enquête van uw woning, om zo veel mogelijk potentiële kopers te bereiken, kosten te besparen en onnodige reizen te voorkomen. Dit stelt ons ook in staat om uw woning aan een groter aantal potentiële kopers bloot te stellen.
– We adverteren uw woning op verschillende websites over onroerend goed, nationaal en internationaal, om klanten van over de hele wereld te bereiken.
– We gaan niet alleen naar de bekendste websites. We adverteren ook op websites die zijn gespecialiseerd in kleine niches en meer geselecteerde gemeenschappen, om de verkoop van uw woning te stimuleren.
– We doen data-analyse en een zeer zorgvuldige en rationele optimalisatie van de investeringen in online adverteren. Dit stelt ons in staat om uitstekende verhoudingen investeringen / leeds te verkrijgen en zo een goede service aan onze klanten aan te bieden met een lagere commissie.
– Ons meertalige team is in staat om informatie te verstrekken aan een breed scala van nationaliteiten, waardoor empathie, een vertrouwensrelatie en altijd het zoeken naar juiste eigendommen naar de juiste klant ontstaat;
– Onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt in de Algarve stelt ons in staat u te informeren, zodat u op een bewuste en geïnformeerde manier kunt beslissen over de voorwaarden en de waarde waaraan u uw bezit wilt verkopen;
– Als u wilt, kunnen we verbeteringen voorstellen en voorstellen die waarde hechten aan uw eigendom voordat u doorgaat met de verkoop.
– Op dezelfde manier kunnen we u ook beletten onnodige verbeteringen of investeringen te doen die hun rendement niet opleveren.
– Onze juridische partners kunnen u helpen met juridische problemen die u heeft. We hebben samenwerkingsverbanden met advocaten die ons ondersteunen bij alle vragen en twijfels
– We hebben ook een zeer bekwaam technisch team op het gebied van nieuwe technologieën, om het volledige bedrijfsproces te stroomlijnen en het eigendom te maximaliseren voor potentiële kopers.
– Onze medewerkers beschikken ook over een sterke technische civiele techniek, waarmee u technische problemen met betrekking tot uw eigendom kunt behandelen en potentiële verbeteringen kunt evalueren die u mogelijk op uw eigendom wilt aanbrengen voordat u deze verkoopt.
– Wij zijn lid van APEMIP, om u te verzekeren dat u goed geïnformeerd bent, met transparantie en ernst.

Hieronder zijn enkele van onze technische vaardigheden:

Video drone
Met de drone-video kan de klant de omgeving rondom het huis “voelen”, de dispositie
van breuken en andere relevante informatie. Het is erg handig omdat het een snelle perceptie van het onroerend goed mogelijk maakt,
tijd en onnodig reizen voor alle belanghebbenden.

Virtuele rondleidingen 360
Op dezelfde manier waarop de drone-video u in staat stelt om de buitenomgeving van de villa te voelen, kunt u met een virtuele tour 360 het interieur van de villa snel en gemakkelijk bezoeken. Het is erg handig voor zowel eigenaren als voor potentiële kopers, omdat het veel tijd bespaart voor alle belanghebbenden, waardoor uw eigendommen zichtbaarder worden voor potentiële kopers en het keuzeaanbod groter wordt.

Groothoek foto
Groothoekfoto’s zijn erg handig in onroerend goed. Vanwege zijn kenmerken,
Hiermee kunt u een betere perceptie van ruimte hebben, een grotere hoek maken en de foto’s veel aantrekkelijker maken.

3D-virtuele modellen
3D-virtuele modellen zijn erg handig omdat ze u in staat stellen om de ruimte op een zeer intuïtieve manier af te beelden en te oefenen. Op deze manier kunnen potentiële kopers zien hoe de ruimte gemakkelijk en gemakkelijk is georganiseerd, zonder naar de accommodatie te hoeven verhuizen