Opening Hours
Mon to Fri - 08:00 to 20:00*
Sat - 10.00 to 19.00 PM*
(*open by appointment only)
Call Us
+351 966 983 934 / +351 289 072 887
Email Us mail@bc-villas.com
1.700,00/mês
casa da ribeira

BC20007

Casa da Ribeira Natural (natuurlijke villa aan de rivier)

Casa da Ribeira Natural (natuurlijke villa aan de rivier) is een van de verborgen schatten van de Algarve. Gelegen in een groot stuk aangelegde natuur naast een rivier, is dit Portugal op zijn best. Deze elegante villa ligt verscholen in de heuvels, op 10 minuten van Loulé, en biedt luxe, ruimte en privacy. De omgeving en de uitstekende afwerking maken dit een unieke en comfortabele plek om te verblijven. Of u nu op zoek bent naar volledige ontspanning, een plek om te wonen of samen te komen met het gezin in een spectaculaire omgeving, dit is de beste plaats ervoor.
De woning is volledig privé en afgelegen en bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, twee hoofdsuites met eigen badkamer, een eetkamer, een moderne keuken, twee slaapkamers, een badkamer, parkeerplaats voor meerdere auto’s en verschillende patio’s rondom de villa . . Comfortabel voor 8 gasten, dit is absoluut een ‘wegkomen van alles’ locatie.
De villa is verdeeld over 2 niveaus; de belangrijkste woonruimtes bevinden zich op de begane grond met een ruime, fraai ingerichte lounge / eetkamer en een moderne aangrenzende keuken. Er zijn ook twee slaapkamers en een gedeelde badkamer op de begane grond. De eerste verdieping heeft 2 suites (slaapkamers met eigen badkamer) met een prachtig uitzicht op de heuvels. De ene heeft een groot terras en de andere een charmante veranda.
Aan de buitenkant is een mooie eetpatio en een traditionele stenen BBQ – perfect voor luie lunches en dineren in de buitenlucht. Het terras kijkt uit over de heuvels. De villa is omgeven door mooie volwassen natuur die veilig is omheind. Er is ruimte voor meerdere auto’s om in de villaomgeving te parkeren.

De perfecte plek voor een vredige, ontspannen vakantie met het gezin, op een van de allerbeste locaties van de Algarve om de natuur te voelen.
Een barbecue bevindt zich net buiten de woon / keuken.
Casa da Ribeira Natural ligt op een perfecte locatie, terwijl het rustig en vredig is, het is binnen 10 minuten van Loulé en 30 minuten van de hoofdstranden en golfbanen van de Algarve.

Virtual Tour

Detalhes

Preço : 1.700,00/mês
Tipo de Propriedade : Plot
Apartment
Villa
Real Estate Development
Objetivo : Rent Sell
Status : New Used for construction
Quartos de dormir : 4
Banheiros : 3
Área : 3055 m2
Endereço : Salir
Código Postal : 8100-000
Cidade : Loulé
País : Portugal
Quartos : 7

Vídeo

Encontre no Mapa

Tag

Beach&Country Luxury Villas